Gemeente Altena - Weigeren van vergunning voor het renoveren van bebouwing op de locatie Keizersveer te Hank (uitgebreide procedure)

Bekendmaking voor bouwvergunning in Altena

Geplaatst op Lokaalnieuwsaltena.nl op: 9-2-2024

  1. Bekendmakingen Altena
  2. Gemeente Altena – Weigeren van vergunning voor het renoveren van bebouwing op de locatie Keizersveer te Hank (uitgebreide procedure)

bouwvergunning Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Voornemen om een vergunning te weigeren voor het renoveren van bebouwing op de locatie Keizersveer te Hank, perceel (DSN03) R 2738. (uitgebreide procedure)   De gemeente Altena is van plan om een omgevingsvergunning te weigeren. De vergunning is aangevraagd voor het renoveren van bebouwing op de locatie Keizersveer te Hank, perceel (DSN03) R 2738. Waarom publiceert de gemeente dit bericht?   Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren. Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente van plan is te weigeren?   De vergunning die de gemeente van plan is te weigeren is vastgelegd in het ontwerpbesluit.   U kunt tot 21 maart 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. De gemeente bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later ook niet reageren op het definitieve besluit.   Voor meer informatie over de documenten of andere vragen kunt u bellen met Yvette Mayr-van Schajik. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 64 63.

Unknown

 Lokaalnieuwsaltena.nl Redactie

Lokaalnieuwsaltena.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Altena. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.