GEMEENTEBLADGemeente Altena - Toestemming voor een uitbouw en een dakkapel plaatsen aan de Zandsteeg 68 in Nieuwendijk

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Altena

Geplaatst op Lokaalnieuwsaltena.nl op: 23-2-2024

  1. Bekendmakingen Altena
  2. GEMEENTEBLADGemeente Altena – Toestemming voor een uitbouw en een dakkapel plaatsen aan de Zandsteeg 68 in Nieuwendijk

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Zandsteeg Nieuwendijk Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Nieuwendijk

De gemeente Altena heeft een omgevingsvergunning verleend voor:1.Nieuwendijk: Zandsteeg 68, 4255 SJ, uitbouw en dakkapel realiseren (2023-039151); verzonden op 15 februari 2024.Waarom publiceren we dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt ons laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dat heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.Hoe maakt u bezwaar?U kunt ons binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken. Via de website van de gemeente Altena kunt een informatieverzoek indienen om de vergunning digitaal te bekijken. Kijk daarvoor op www.gemeentealtena.nl/informatieverzoek. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen naar 0183 – 51 61 00. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Sommige activiteiten kun je niet terugdraaien, zoals het slopen van een gebouw of het kappen van een boom. In die gevallen kunt u de rechtbank Zeeland-West Brabant vragen 0m de start van de activiteiten tegen te houden tot de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dat heet het aanvragen van een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via 088 361 61 61. U betaalt voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank.

Unknown

 Lokaalnieuwsaltena.nl Redactie

Lokaalnieuwsaltena.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Altena. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Altena

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.